Fontos tudnivalók

 

I. Irodánkról

A www.siberlet.com oldal megújult formában várja kedves vendégeit. A Skifun World online iroda, az ügyintézés gyors, a vásárlás menete egyszerű. Nem kell irodahelységbe fáradnia, a síbérlet vásárlásával  és a szállás foglalásával kapcsolatos minden intéznivaló interneten keresztül, ill. telefonon történik. Munkatársunk hétköznap (hétfő-péntek) 10-18 óra között fogadja a hívásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. Otthonából kényelmesen intézheti a síbérlet és szállás foglalását!

 

II. a Síbérlet árak

 

Az ártáblázatban feltüntetett árak a lifttársaság hivatalos árai. Az ártáblázatban feltüntettük a hivatalos árakhoz képest a kedvezmény mértékét, így azonnal megtekintheti, mennyivel olcsóbban juthat hozzá irodánk szervezésében a síbérletéhez. A kalkulátor már a kedvezménnyel csökkentett fizetendő összeget számolja ki Önnek. Néhány síterepnél nincs kedvezmény a síbérlet árából, ezt mindig külön jelöltük. Az árak Euroban és Forintban vannak megadva. Az Euroban megadott árak a fix árak, a Forintban megadott árak az aktuális Forint-Euro árfolyam szerint alakulnak.

 

II.b - Szállás árak

 

A szállások menüpont alatt szállásajánlatokat is találnak, melyet folyamatosan bővítünk. A szállások űrlapján minden információt és árat megtalálnak a szállásról, az árak az ártáblázatban Euroban és Forintban vannak feltüntetve. A fix árak Euroban vannak megadva, ehhez rendeljük hozzá a forintos árat az aktuális Forint-Euro árfolyam szerint.

 

III. a - Megrendelés-síbérlet

 

Weboldalunkon minden síterület oldalán a megrendelés gombra kattintva, ill. az info@siberlet.com e-mail címen tudja elküldeni megrendelését irodánk felé. Irodánk a megrendelést követően számlát állít ki. Amennyiben a síbérletek ellenértéke irodánkhoz megérkezett, kiállítjuk Önnek a részvételi jegyet (voucher), melyet e-mailen küldünk a Megrendelőnek. A síbérlet kiváltásakor az irodánk által elküldött vouchert a sílift pénztáránál síbérletre cserélik. Minden síbérletnél a kiváltás mezőnél jeleztük, a liftpénztár nevét, ahol a kiváltás történik. Irodánk a már kiállított/elküldött részvételi jegyet (voucher) pótolni/duplán elküldeni nem tudja! Kérjük, vigyázzanak a kiadott dokumentumokra!

 

III.b. - Megrendelés - szállás

 

A szállások menüpont alatt találhatóak a szállás ajánlatok, ill. a síterepek űrlapján is megtalálhatóak az adott síterepen kínált szállásajánlataink. Az adott szállás űrlapján az ajánlatkérésre kattintva elküldheti ajánlatkérését irodánk felé. Az ajánlatkérés elküldésétől számítva 24-48 órán belül munkatársunk a megadott elérhetőségeken jelentkezik a szabad helyeket illetően. Ajánlatkérését az info@siberlet.com e-mail címre is elküldheti. Az ajánlatkérés nem jár kötelezettségekkel. Ha az ajánlat megnyerte tetszését, és szeretné lefoglalni az adott szállást, az info@siberlet.com e-mail címre kell elküldenie megrendelését irodánk felé. A megrendelést követően irodánk visszaigazolást és számlát küld. A foglalás akkor válik véglegessé, ha a szállás előlege (40%) irodánkhoz megérkezett. Indulás előtt 30 nappal kell fizetni irodánk felé a részvételi díj teljes összegét.

 

IV. Fizetés

 

A megrendelt szállások és síbérletek ellenértékét Euroban és Forintban lehet kiegyenlíteni. A megrendeléskor kérjük megadni a fizetendő összeg pénznemét. A számla kiállítását követően a síbérletek díját 2 munkanapon belül kérjük kiegyenlíteni. Ha a megrendelés és a síelés dátuma között rövid az idő, akkor a fizetés a számla kiállítása után történik. A szállások esetében megrendeléskor 40% előleget kell fizetni, indulás előtt 30 nappal kell kiegyenlíteni a teljes részvételi díj összegét. Munkatársunk időben eljuttatja Önökhöz a szükséges dokumentumokat!

Forintos fizetés esetén banki átutalással, ill. a Sberbank Magyarország Zrt. bankfiókjában (régi Volksbank bankfiókok) történő készpénzes befizetéssel lehet a síbérletek és szállások ellenértékét kiegyenlíteni.

 

Forintos fizetés esetén, kérjük az átutalást a következő bankszámlaszámra teljesíteni:

Bank:  Sberbank Magyarország Zrt. (régi: Magyarországi Volksbank Zrt.)

Bankszámlaszám: 14100127-18520549-01000005

Külföldről történő utalás esetén: HU 02-14100127-18520549-01000005

Swift: MAVOHUHB

A befizetés alkalmával a közlemény rovatban a megrendelő nevét kérjük feltüntetni!

 

Euroban történő fizetés esetén, a síbérlet és szállás díjának kifizetése a Magyarországi Volksbank Zrt. bankfiókjaiban történik. A befizetés helyszínéül szolgáló bankfiókok listáját megtekintheti itt: bankfiókok

Bankszámlaszám: HU 28-14100127-18520548-01000006

SWIFT: MAVOHUHB

Devizaszámlánkra történő átutalás esetén 8 Euro kezelési költséget számolunk fel.

A befizetés alkalmával a közlemény rovatba a megrendelő nevét kérjük feltüntetni!

 

V. Baleset, sérülés- síbérlet

 

Baleset esetén az orvostól kapott ambuláns lapot, és a síbérletet együtt kell leadni a sílift pénztáránál. A lifttársaság az igénybe nem vett napokat téríti vissza. A visszafizetés irodánkon keresztül történik.

Miután irodánk igazolást kap a lifttársaságtól (a helyszínen leadott ambuláns lap, és síbérlet alapján), ezt követően van mód az  összeg visszatérítésére.

 

VI. Visszaváltás, visszafizetés- síbérlet

 

A nem beváltott voucher ellenértékét visszafizetjük. Ha kevesebb síbérletet váltottak be, mint ami a voucheren szerepelt, csak abban az esetben tudjuk visszafizetni a be nem váltott síbérletek árát, ha erre a lifttársaság engedélyt ad. Vihar, felvonóleállás, hóhiány...stb. esetén a visszatérítést illetően minden lifttársaság a saját szabályai alapján jár el.

 

VII. Korhatárok- síbérlet

 

Kérjük kedves Ügyfeleinket a síbérleteknél feltüntetett korhatárok pontos betartására!

A lifttársaság az életkorok meghatározásánál a már beöltött életkort egy évvel idősebbként kezeli. Tehát ha egy gyermek betöltötte a hatodik életévét, 7 évesnek számít. A lifttársaság személyzete a helyszínen kérhet dokumentumot az életkor igazolására.

Abban az esetben, ha az életkorok nem feleltek meg a valóságnak, és ezért a lifttársaság irodánknak plusz költséget számít fel, ezt az összeget Ügyfeleinknek irodánk felé meg kell téríteni.

A felnőtt síbérlettől eltérő síbérlet fajták vásárlása esetén (diák, gyermek, nyugdíjas, diákcsoport) a liftpénztárnál kérhetnek dokumentumot az életkor igazolására.

 

VIII. Szezonkezdés és szezonzárás- síbérlet

 

A síterületeken a szezonok időpontjait a lifttársaság határozza meg. A szezonkezdés és a szezonzárás időpontja (az aktuális hóviszonyok miatt) a feltüntetett időponthoz képest változhat.

 

IX. Árváltozás- síbérlet

 

Az ártáblázatainkban feltüntetett árak néhány kivételtől eltekintve a lifttársaság hivatalos árlistáját tartalmazzák. Amennyiben a lifttársaság időközben megváltoztatja az árait és árat emel, ebben az esetben irodánk is a megváltozott árat alkalmazza. Irodánk az árváltozásokat a lehető leggyorsabban frissíti a honlapon. A változásokból  adódó esetleges kellemetlenségekért, félreértésért felelősséget nem vállalunk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

X. Fotók- szállások

 

A szállásoknál feltüntetett fényképek mintául szolgálnak. A lefoglalt szoba nem minden esetben ugyanaz, mint ami a fényképen látható.