Mölltal-gleccser

1200 - 3122 m

Sílift:

1
Sikló
0
Hegyi vasút
1
Kabinos
5
Ülős
2
Húzós

Sípálya:

2.3 km
12.3 km
2.8 km
3 km

 

A Mölltal-gleccser síterepét Karintia legmagasabb és leghóbiztosabb síterepeként tartják számon. A hegytetőről egyedülálló kilátás nyílik a Hohen Tauern 30 háromezres hegycsúcsára. Mölltal-gleccser területén található az Alpok leghosszabb földalatti vasútja (Gletscher-Express), mely segítségével 8 perc alatt a középállomáson lehetünk, onnan kabinos és ülős liftekkel (Eissee Bahn, Gletscher Jet, Sesselbahn 3.000) juthatunk fel a 3.122 méter magas hegytetőre. Mölltal-gleccser síterepén 7 km hosszú FIS minősítésű sípálya, és a felső szakaszon snowpark található, ahol a snowboardosok tehetik próbára a bátorságukat. Mölltal-gleccser sípályarendszerén a síelés kedvelői a nyári hónapokban is hódolhatnak szenvedélyüknek. A síbérlet Ankogel, és Kelet-Tirol sípályáira is érvényes.

 

Mölltal-gleccser - Budapest távolsága: 665 km

Mölltal-gleccser sípályáit ajánljuk: Családok részére, Haladók részére, Középhaladók részére

Szánkópálya: 3 km

Sífutás: 20 km

Snowboard: Boardercross, Funpark, Boxen, Corner, Jumps, Slides, WaveRides

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Jégteke, Korcsolya, Lovasszán, Szórakozóhelyek, Téli túraútvonalak

Gyerekeknek: Tanulópálya

 

Síbérlet árak: Mölltal-gleccser

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak a Mölltal-i lifttársaság hivatalos árai. Utasainknak az oldalunkon előre megvásárolt síbérlet (Ski Hit) árából  5% kedvezményt adunk.

 

Korhatárok:

Gyermek: 1997-2009

 

Kiváltás: Mölltal-gleccser síbérlet kasszáinál.

Érvényesség: Mölltal-gleccser. Decembertől (a szezonnyitás síterületenként változik és a hóviszonytól függ) a síbérlet Ankogel, Matreier Goldried, Hochpustertal, Lienz, St. Jakob, Kals, Obertilliach, Kartisch síterepeire is érvényes.

Kaució: 5 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A fél napot mindig a síelés első napján lehet igénybe venni 12 órától
  • Az 5 év alatti gyerekeknek (2010 és azután születettek) szülői kísérettel a síbérlet ingyenes
  • A már megrendelt, és kifizetett síbérleteket lemondani, illetve a darabszámon úgy változtatni, hogy azzal a síbérletek értéke csökken, nem lehet. A kifizetett, és nem beváltott Voucher ellenértékét a lifttársaság nem téríti vissza.
  • Csoportoknak 20 megváltott síbérlet után 1 síbérlet ingyenes
  • Diákcsoportos síbérlet árakról (min. 20 fő) érdeklődjön munkatársunknál!

CSALÁDI AKCIÓ

  • családi akció: a szülők és 2 gyermek (1996-2008) síbérlet vásárlása esetén a család 3. és további gyermekei (1996-2008) ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál! A családi kapcsolatot igazolni kell!