Filzmoos

1057 - 1600 m

Sílift:

0
Sikló
0
Hegyi vasút
1
Kabinos
2
Ülős
5
Húzós

Sípálya:

1 km
6 km
6 km
6 km

 

Filzmoos síterepe a Ski amadé szövetség része. A családbarát sípályarendszer ideális kezdők, újrakezdők, gyermekek és családok számára. A sípályákon van elég tér a gyermekeknek és a kezdőknek, így nagyobb biztonságban érzik magukat a tanulás során, a lifteknél alacsony a várakozási idő. Filzmoos pályáinak megközelítéséhez nem kell autó, a síterep egy rövid sétával, ill. síbusszal könnyen elérhető. Egy héten háromszor transzferjárat indul Flachau és Flachauwinkl síterepére, így még több sípálya besíelhető. Filzmoos síterepén 12 kilométernyi jól gondozott sípálya várja a síelni vágyókat. A síbérlet a Ski amadé összes síterületére érvényes, a síelés még változatosabb lehet néhány szomszédos sípálya meglátogatásával.

 

 

Filzmoos - Budapest távolsága: 540 km

Filzmoos sípályáit ajánljuk: Családok részére, Kezdők részére, Középhaladók részére

Szánkópálya: 6 km

Sífutás: 54 km

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Esti síelés, Fürdő / uszoda, Jégteke, Lovasszán, Szórakozóhelyek, Téli túraútvonalak

Gyerekeknek: Gyerekpark, Tanulópálya, Varázsszőnyeg

Rendezvények:

2015.jan.10-jan.17.           36. Nemzetközi Hőlégballon Verseny

2015.jan.11.17 órától        a "Ballonok éjszakája"

2015-jan.17-jan.24.           Hanneshof Ballon hetek

 

Síbérlet árak: Filzmoos

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak az Filzmoos-i lifttársaság hivatalos árai. Utasainknak az oldalunkon előre megvásárolt síbérlet (Ski Amadé) árából : a 3 és 4 napos felnőtt, diák síbérlet árából  4 Euro, az  5 napos felnőtt, diák síbérlet árából  5 Euro, a 6 és 7 napos felnőtt, diák síbérlet árából  7 Euro, az 5/7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 6 Euro kedvezményt adunk. A gyermek síbérlet árából nincs kedvezmény.

Korhatárok:

Baby: 2010 és azután születettek

Gyermek: 2000-2009

Diák: 1997-1999

 

 

Kiváltás: Filzmoos Papageno Lift síbérlet kasszáinál.

Érvényesség: Filzmoos, Salzburger Sportwelt, Gastein, Hochkönig Winterreich, Schladming - Dachstein - Tauern, Grossarltal (270 sílift, 860 km sípálya).

Kaució: 3 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A 6 év alatti gyermeknek nem kell síbérletet váltani, ha a szülővel együtt síel. Amennyiben síoktatáson vesz részt vagy egyedül használja a lifteket, síbérletet kell számára vásárolni (Baby ár).
  • A gyermek és diák síbérletek kiváltásához fényképes igazolvány szükséges.
  • 20 megvásárolt síbérlet után 1 síbérlet ingyenes, ha a síbérletek azonos időpontra szólnak, és azonos érvényességűek.

 

AKCIÓ

 

  • Húsvéti akció: 2016.márc.12-től a szezon végéig legalább az egyik szülő min. 6 napos síbérlet vásárlása esetén a család 15 éven aluli (2000-ben és azután születettek) gyermekei a szülőkkel megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál (6-18 nap, kivétel: szezon bérlet). A rokoni kapcsolatot igazolni kell! 
  • Családi akció: A család 3. és további 1997 után született gyermekei legalább az egyik szülő síbérlet vásárlása esetén a szülő síbérletével megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál. A rokoni kapcsolatot, ill hogy a család közös háztartásban él, igazolni kell! Mindkét akciót csak a közös háztartásban élő szülők és gyermekeik vehetik igénybe.