Ramsau-Dachstein

1100 - 2700 m

Sílift:

0
Sikló
0
Hegyi vasút
0
Kabinos
1
Ülős
11
Húzós

Sípálya:

1 km
10 km
14 km
5 km

 

Ramsau településről indul a négyfős ülős lift (Rittisberg Nord), amely az 1.500 m magas Rittisbergre szállítja a síelés szerelmeseit, innen főleg széles kék és piros sípálya vezet le a völgybe. Ramsau-Dachstein sípályarendszere kedvelt célpontja a családoknak a számos átlátható sípálya és a gyerekbarát szolgáltatások miatt. A gyerekeket a Kalis Winterwelt várja, ahol a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a síelés alapjaival. A négyfős ülőlift végállomásától érhető el a 3,5 km hosszú szánkópálya, melyet esténként kivilágítanak. Ramsau-Dachstein a Ski Amadé része, a kombinált síbérlet a régió összes sípályájára érvényes, mely összesen 860 km sípálya besíelését jelenti. Ramsau-Dachstein sípályáin kedvező földrajzi fekvésének köszönhetően sokat süt a nap, mely még kellemesebbé teszi az itt eltöltött időt.

 

Ramsau-Dachstein - Budapest távolsága: 528 km

Ramsau-Dachstein sípályáit ajánljuk: Családok részére, Haladók részére, Középhaladók részére

Szánkópálya: 5 km

Sífutás: 165 km

Snowboard: Halfpipe, Boardercross, Funpark, Boxen, Corner, Jumps, Slides, WaveRides

Sport szolgáltatások: Síiskola, Síkölcsönző, Sítároló, Sportbolt

Síelés utáni programok: Fürdő / uszoda, Jégteke, Lovasszán, Siklóernyő, Szórakozóhelyek, Téli túraútvonalak

Gyerekeknek: Gyerekpark, Tanulópálya, Varázsszőnyeg

 

Síbérlet árak: Ramsau-Dachstein

Ártáblázatunkban szereplő síbérlet árak a Ramsau-Dachstein-i lifttársaság hivatalos árai. Utasainknak az oldalunkon előre megvásárolt síbérlet (Ski amadé) árából: a 3 és 4 napos felnőtt, diák síbérlet árából 4 Euro, az 5 napos felnőtt, diák síbérlet árából  5 Euro, a 6 és 7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 7 Euro, 5/7 napos felnőtt, diák síbérlet árából 6 Euro kedvezményt adunk. A kedvezmény csak a felnőtt és diák síbérletre vonatkozik, a gyerek síbérlet árából nem jár kedvezmény!

 

Korhatárok:

Gyermek: 2000-2009

Diák: 1997-1999

 

 

Kiváltás: Ramsau am Dachstein síbérlet kasszáinál.

Érvényesség: Schladming-Dachstein, Salzburger Sportwelt, Großarltal, Hochkönig, Gastein (270 sílift, 860 km sípálya).

Kaució: 3 Euro/síbérlet

Hasznos információk:

  • A 6 év alatti gyermekeknek is síbérletet kell vásárolni! A síbérlet Schladming-Dachstein régióban (Stoderzinken, Galsterbergalm, Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen, Reiteralm, Fageralm, Ramsau, Dachstein-gleccser) érvényes.
  • A gyermek és diák síbérlet kiváltásához fényképes igazolvány szükséges.
  • Csoportok részére: 20 megvásárolt síbérlet után 1 síbérlet ingyenes, ha a síbérletek azonos időpontra szólnak, és azonos érvényességűek.

 

AKCIÓ

 

  • Húsvéti akció: 2016.márc.12-től a szezon végéig legalább az egyik szülő min. 6 napos síbérlet vásárlása esetén a család 15 éven aluli (2000-ben és azután születettek) gyermekei a szülőkkel megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál (6-18 nap, kivétel: szezon bérlet). A rokoni kapcsolatot igazolni kell! 
  • Családi akció: A család 3. és további 1997 után született gyermekei legalább az egyik szülő síbérlet vásárlása esetén a szülő síbérletével megegyező érvényességű ingyenes síbérletet kapnak a liftpénztárnál. A rokoni kapcsolatot, ill hogy a család közös háztartásban él, igazolni kell! Mindkét akciót csak a közös háztartásban élő szülők és gyermekeik vehetik igénybe.